Україна

Окупанти обстріляли Донеччину: є жертви та руйнування


Окупанти обстріляли Донеччину: є жертви та руйнування

У Бахмуті після обстрілу обвалилася багатоповерхівка. Під завалами може перебувати чотири особи.

 
Війська РФ завдали ударів по Донецькій області. Найактивніше ворог стріляв у Бахмутському районі. Про це повідомляє голова Донецької ОВА Павло Кириленко.
 
“Близько опівночі росіяни зруйнували багатоповерхівку в Бахмуті. За попередньою інформацією, під завалами може перебувати чотири особи. На місці працює ДСНС”, – зазначив він.
 
За словами Кіоїленка, у Торецьку окупанти потрапили до лікарні – поранили одну людину, пошкодили три відділення.
 
“У Світлодарській громаді росіяни обстрілювали Відрадівку та Майорськ. Інформація про постраждалих не надходила. Вночі також були прильоти по Сіверську – пошкоджено приватні будинки”, – повідомив глава ОВА.
 
Крім того, у Покровському районі росіяни вдарили по тиловому Мирнограду та прифронтовим Авдіївській та Очеретинській громадах. У Мирнограді потрапили до шахти, поранено одну людину. За попередньою інформацією, стріляли касетними боєприпасами зі Смерчів.
 
“В Авдіївці знову масований артобстріл центру міста. Наслідки встановлюємо. В Очеретинській громаді з Ураганів обстріляли Новобахмутівку без потерпілих”, – зазначив Кириленко.
 
Як повідомляє поліція Донецької області, у регіоні зафіксували 25 обстрілів. Протягом доби під вогнем окупантів опинилося 13 населених пунктів.
 
“Ворог завдав авіаударів, бив ракетами, РЗСО Град, Смерч, артилерією. Ракетні та артилерійські удари спричинили масові руйнування та жертви серед мирного населення. Знищено та пошкоджено 30 цивільних об’єктів – 15 житлових будинків, приміщення ТЕС, лінія електропередач”, – йдеться в повідомленні. у повідомленні.
 
Зазначається, що з регіону евакуйовано ще 309 людей.
 
Нагадаємо, на Донбасі за добу від обстрілу постраждали 15 людей
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button