Україна

Окупанти не відновили оборонну лінію біля Кримського мосту


Окупанти не відновили оборонну лінію біля Кримського мосту

У Севастополі після шторму 26-27 листопада російські загарбники змогли відновити 60% бонових загороджень.


Росіяни досі не відновили бонові загородження біля Кримського мосту після того, як вони затонули в результаті шторму 26-27 листопада. Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Військово-Морських сил Збройних сил України Дмитро Плетенчук.
 
“Станом на зараз інформації щодо відновлення бонових загороджень навколо так званого Кримського мосту немає. Є інформація, що 60% бонових загороджень навколо Севастополя відновлено і ці роботи тривають”, – сказав він.

У пріоритеті в окупантів військово-морська база, де основних кораблів зараз і немає – вони знаходяться у Новоросійську. “Тим не менше, там роботи розпочали в першу чергу, і вони зараз тривають”, – зазначив Плетенчук.

 
Нагадаємо, 26-27 листопада у Чорному морі та на півдні України, включно з тимчасово окупованим Росією Кримом, вирував сильний шторм. Внаслідок стихії в різних регіонах було повалено сотні дерев, десятки будинків зазнали пошкоджень, тисячі людей залишилися без світла, були жертви.

Внаслідок шторму сильно постраждала російська оборона Кримського мосту. Більшість барж перед ним з боку Чорного моря змило чи затопило.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button