Україна

Окупанти на блокпостах у Мелітополі просять привезти їм презервативи

Окупанти на блокпостах у Мелітополі просять привезти їм презервативи

Фото: РИА-Мелитополь

Окупанти на блокпостах стоять брудні та голодні

Водії, які возять людей з окупованої території, розповідають, що російські військові стоять на блокпостах брудні та голодні.

Російські окупанти на блокпостах вимагають від перевізника, який возить людей та товари з Мелітополя у вільне від загарбників Запоріжжя, привезти їм презервативи. Водій розповідає: окупанти стоять на блокпостах “брудні, смердючі та у дірявій формі”. Про це повідомляє місцеве видання РІА Мелітополь.

Так, за словами одного з перевізників, за безперешкодний проїзд російські окупанти на блокпосту до Василівки попросили привезти пельмені та презервативи.

“Так ось під Василівкою у мене, як завжди, перевірили документи, оглянули машину. Потім один солдат дістав 1000 гривень. Попросив дорогою назад купити пельмені найдорожчі і презики. Довелося взяти! Відмовляти не можна, інакше вони з тебе самого зроблять пельмені. Брудні стоять, смердючі, голодні. Форма взагалі у дірках”, – розповів водій.

Також окупанти вимагали привезти їм решту з 1000 гривень на зворотному шляху. В результаті водієві довелося не тільки евакуювати мелітопольців, а й постачати товарами окупантів.

Крім того, у мешканців окупованого Мелітополя, які виїжджають на вільну від загарбників територію Запорізької області, російські військові на блокпостах випрошують невеликі суми та цигарки. Окупанти позбавили захоплені регіони мобільного зв’язку та Інтернету, внаслідок чого потік біженців значно збільшився.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що російські окупанти залишили майже всі блокпости в Мелітопольському районі Запорізької області. Міський голова Іван Федоров вважає, що Мелітополь буде деокуповано найближчими тижнями або місяцями.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button