Україна

Окупанти можуть використати полонених захисників Маріуполя для пропаганди

Окупанти можуть використати полонених захисників Маріуполя для пропаганди

Фото: t.me/MaksymZhorin/3274

Росіяни можуть використати полонених захисників Маріуполя для своєї пропаганди

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко розповів про фальшування росіянами доказів про нібито злочини українських військових у місті.

 

Найближчими днями росіяни можуть використати полонених захисників Маріуполя для своєї пропаганди. Про це повідомив екс-командир полку СЗГ Азов-Київ Максим Жорін у Telegram.

 

“Найближчими днями можуть бути публічні повідомлення від наших побратимів – захисників Маріуполя, які зараз перебувають під контролем Росії. Прошу бути всіх дуже уважними, інформація, яку ви почуєте, може не відповідати дійсності! Пам’ятаємо, де і в яких умовах знаходяться героїчні захисники Азовсталі – підкреслив він.

 

Водночас радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко 14 червня розповів про фальшування росіянами доказів про нібито злочини українських військових у місті.

 

“Жителів змушують писати заяви про знищення житла українською армією та провокують під загрозою розправи говорити на камеру про злочини Азова. Найгірше, що ця спотворена правда буде і вже використовується для вироку наших полонених захисників судом вигаданої “ДНР” до цілком реальних вироків, включаючи найвищу міру”, – написав Андрющенко.

 

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button