Україна

Окупанти “мобілізують” 500 працівників Єнакіївського заводу – Генштаб


Окупанти мобілізують 500 працівників Єнакіївського заводу - Генштаб

Тривають заходи так званої “мобілізації” на тимчасово окупованих ворогом територіях.

 
Окупанти скасували відстрочку від мобілізації близько п’ятистам працівникам Єнакіївського металургійного заводу. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.
 
“Тривають заходи так званої “мобілізації” на тимчасово окупованих противником територіях. З 14 вересня поточного року скасовано дію раніше виданих документів про відстрочку від мобілізації близько п’ятистам працівникам Єнакіївського металургійного заводу. Крім того, запроваджено заборону на виїзд чоловікам з території тимчасово окупованого Криму без дозволу військових комісаріатів”, – йдеться у повідомленні.
 
Зазначається, що ворог продовжує поповнювати втрати та формувати резервні підрозділи.
 
Так, на базі 36 окремої мотострілецької бригади 29 загальновійськової армії Східного військового округу, що дислокується у населеному пункті Борзя Забайкальського краю, триває формування чотирьох стрілецьких батальйонів. Комплектування офіцерських посад у зазначених батальйонах здійснюється за рахунок викладачів Далекосхідного вищого загальновійськового командного училища.
 
Раніше повідомлялося, що на посилення підрозділів, що воюють в Україні, з російського міста Тамбов направлено 400 осіб, які відбувають покарання за кримінальні злочини.
 
Нагадаємо, під Маріуполем окупанти розпочали примусову мобілізацію. Якщо раніше чоловіків намагалися заманити на війну проти України пропозиціями працевлаштування, то тепер починають їх хапати просто на вулиці.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button