Україна

Окупанти легалізують розкрадання Авдіївського коксохіму – ЦНС


Окупанти легалізують розкрадання Авдіївського коксохіму - ЦНС

Окупанти знайшли “інвестора”, який має стати нібито законним власником одного із найбільших коксохімічних підприємств у Європі.


Російські загарбники легалізують розкрадання Авдіївського коксохіму. Для цього колаборанти вигадали спосіб “узаконення” шляхом залучення інвестора. Про це повідомляє Центр національного спротиву в середу, 8 травня.
 
“Колаборанти вигадали спосіб як узаконити розкрадання Авдіївського коксохімічного заводу. Вони знайшли “інвестора”, який має стати нібито законним власником одного із найбільших коксохімічних підприємств у Європі. Інформація про те хто саме став господарем підприємства наразі не озвучується”, – йдеться в повідомленні.

Водночас у ЦНС наголошують, що “договори” адміністрацій псевдореспублік не мають жодної юридичної сили.
 
“Ворог це добре розуміє, але працює за принципом – після мене хоть випалена земля”, – пояснюють у Центрі.
 
Зазначається, що процес грабунку Авдіївського коксохіму розпочався відразу, як тільки окупанти захопили завод. Росіяни почали активно вивозити вціліле обладнання до порту Маріуполя під виглядом лому із залишків знищеного ними коксохімічного заводу.

Авдіївський коксохімічний завод (АКХЗ) розташований в Авдіївці Донецької області. Підприємство випускало 31 вид продукції, основним із яких є доменний кокс для металургії.
 
Під час масових атак російських окупантів, зокрема з осені минулого року, територія заводу постійно потрапляла під ворожі обстріли та авіаудари.

Нагадаємо, на тимчасово окупованих територіях Донецької області росіяни влаштували ще одну хвилю аудиту промислових підприємств. Війська РФ складають перелік обладнання, яке ще не розграбоване та має цінність.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

one + 11 =

Back to top button