Україна

Окупанти крадуть медобладнання та автомобілі “швидкої” – Генштаб


Окупанти крадуть медобладнання та автомобілі швидкої - Генштаб

Росіяни продовжують мародерствувати на тимчасово окупованих територіях та депортувати місцевих жителів.

Окупанти продовжують викрадення та вивезення автомобілів швидкої допомоги та обладнання з лікарень із населеного пункту Гола Пристань до Скадовська Херсонської області. Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Також військові повідомляють, що російські окупаційні війська продовжують примусову евакуацію населення на тимчасово зайнятих територіях Запорізької та Херсонської областей. Їй підлягають мешканці населених пунктів уздовж лівого берега річки Дніпро від населеного пункту Велика Знам’янка Запорізької області до Нової Каховки на Херсонщині.

Крім того, на тимчасово зайнятій території Луганської області підрозділи російських окупаційних військ продовжують використовувати цивільне населення як живий щит. Так, за наявною інформацією, у місті Сватове окупанти продовжують розміщувати свої підрозділи у школах та на підприємствах, а місцеве населення змушують продовжувати працювати та приводити дітей на заняття, незважаючи на обстріли.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що людей із окупованих територій росіяни вивозять автобусами, виїжджати власними автомобілями не дозволяють.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button