Україна

Окупантів гнатимуть до кордону – Зеленський


Окупантів гнатимуть до кордону - Зеленський

Тим окупантам, які бояться повертатися до Росії, президент Украиїни пропонує здаватися в полон.

Українські захисники гнатимуть окупантів аж до кордону і якщо російські військові хочуть вижити, то настав час їм тікати чи здаватися у полон. Про це у понеділок, 29 серпня, заявив президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні.
 
“Хто хоче знати, які у нас плани? Ви не почуєте конкретики від жодної дійсно відповідальної особи. Тому що це війна – і так на війні.
 
Але окупанти повинні знати: ми гнатимемо їх до кордону. До нашого кордону, лінія якого не змінювалася. Окупанти її добре знають.
 
Якщо вони хочуть вижити – російським військовим час тікати. Їдьте додому. Якщо ви боїтеся повертатися до себе додому до Росії – що ж, нехай такі окупанти здаються в полон, і ми гарантуємо їм виконання всіх норм Женевських конвенцій”, – сказав президент.
 
Зеленський наголосив, що якщо загарбники не почують його заклик, матимуть справу з українськими захисниками, які “не зупиняться, доки не звільнять все, що належить Україні”.
 
“Війна почалася з окупації Криму та Донбасу і має закінчитися їх визволенням”, – додав президент.
 
 
Нагадаємо, у Міноборони РФ офіційно підтвердили, що ЗСУ пішли у контрнаступ на Херсонському та Миколаївському напрямках. 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button