Україна

Оголошено конкурс на посаду голови правління Укрзалізниці

АТ «Укрзалізниця» оголосило конкурсний відбір на посаду голови правління компанії, інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу Укрзалізниці.

Зазначається, що заявки приймаються до 6 жовтня 2021 року. Претендент на посаду повинен мати щонайменше 5 років досвіду в управлінні великими компаніями та успішний досвід в управлінні складними проєктами в області організаційних змін, доведені навички та досвід розробки і реалізації довгострокової стратегії розвитку бізнесу.

Також він повинен мати успішний досвід управління великим портфелем капітальних інвестиційних проєктів, досвід впровадження кращих практик корпоративного управління та рекомендацій для великих підприємств, мати бездоганну ділову репутацію, вільно володіти українською, російською та англійською мовами.

До обов’язків керівника Укрзалізниці входять: головування та сприяння роботі правління товариства як колегіального органу; застосовування ефективних практик управління по всій установі, у її відносинах з наглядовою радою, а також з правлінням та нижчими рівнями керівництва; управління відносинами з урядом; забезпечення стратегічного та щоденного управління компанією; забезпечення ефективного менеджменту стейкхолдерів; імплементація довгострокової стратегії компанії.

Крім цього, обов’язками нового керівника Укрзалізниці стануть: реформування моделі управління бізнесом, трансформація організаційної структури УЗ, впровадження рішень для покращення якості пасажирських послуг, покращення фінансових показників, розробка та послідовна реалізація плану зменшення витрат та підвищення ефективності бізнес-процесів, розвиток міжнародного залізничного сполучення, боротьба з корупцією та підвищення кібернетичної безпеки.

Відбір керівника компанії проводить компанія Amrop, яка є однією з найбільших глобальних мереж незалежних партнерських компаній у сфері пошуку і підбору управлінського персоналу.

 

 

 

 

Back to top button