Україна

Оголошено конкурс на обрання керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури

25 січня 2021 року стартує конкурс із обрання очільника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури. Про це 1News повідомила прес-служба Офісу Генпрокурора.

Зазначається, що Комісія з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі ухвалила таке рішення на засіданні 20 січня.

Оголошення буде опубліковане на сайті Офісу Генпрокурора протягом трьох найближчих днів разом із нормативними актами, що регулюють діяльність Комісії та проведення конкурсу.

«Вже з понеділка розпочнеться процес відбору керівника однієї з ключових інституцій. Чекаємо професійних, принципових і рішучих кандидатів, які готові в чесній боротьбі довести, що гідні очолювати САП та показати той результат, якого зачекалося суспільство від антикорупційних органів», – зазначила Генпрокурор Ірина Венедіктова.

Раніше Венедіктова зазначала, що перед першим засіданням у 2021-му вона зустрілася з членами комісії з проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

«Торік комісія збиралася 7 разів попри мовні і часові бар’єри та те, що її члени перебувають на різних континентах, а також пандемію. Цього тижня засідатиме два дні поспіль і планує доопрацювати Порядок роботи конкурсної комісії та проведення конкурсу на адміністративні посади у САП і додатки до нього, у тому числі Методологію та критерії оцінювання практичних завдань й результатів співбесід під час проведення відкритого конкурсу, а також підготувати текст оголошення про конкурс. Переконана, що це будуть документи найвищої якості, які дозволять на належному рівні провести прозорий конкурс», – розповідала Генпрокурор.

Нагадаємо, в серпні 2020 року керівник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури Назар Холодницький написав заяву про звільнення.

Back to top button