Україна

Один з лідерів виборчих перегонів на Прикарпатті вимагає провести перевибори

Кандидат в народні депутати по округу №87 в Івано-Франківській області, представник ВО «Свобода» Руслан Кошулинський вимагає визнати результати виборів недійсними і оголосити перевибори. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, повідомляє 1News.

«Зважаючи на численні порушення і на ситуацію, що зараз відбувається, вимагаємо визнати результати виборів недійсними і оголосити перевибори. Громада не повинна бути ошуканою. Ці вибори показали, що українці можуть об’єднатися і тепер потрібно скоординувати свої сили і перемогти у цій боротьбі за справедливість», – написав Кошулинський.

Він додав, що «чесно провів виборчу кампанію, коли опоненти дозволяли собі брудні технології».

«Коли на одних терезах опинялися з одного боку гідність і відповідальність за сказане слово, а з іншого – мільйонний ресурс ставлеників олігархів. Зрештою, достатньо лише глянути на те, що відбувалося в день тиші, в сам день виборів і зараз, під час підрахунку. Очевидні факти підкупу голосів, численні порушення на дільницях і те, що зараз відбувається в ОВК – це яскравий приклад грубої, незаконної боротьби за владу», – зазначив Руслан Кошулинський.

Нагадаємо, довибори на окрузі №87 пройшли 28 березня.

Станом на ранок 31 березня на окрузі пораховано 67,52%. Поки що перемагає представник «Слуги народу» Василь Вірастюк. Він отримує 31,30% голосів.

Кошулинський – другий. Його результат 28,88%.

На третьому місці Олександр Шевченко з результатом 28,73%. Зазначимо, що на наступний день після виборів Шевченка вже встигли привітати з перемогою низка громадських та політичних діячів. Зокрема це зробив і міський голова Івано-Франківська, свободівець Руслан Марцінків.

Back to top button