Україна

Одна з найбільших атак: на Львівщині пошкоджено залізничну інфраструктуру

Одна з найбільших атак: на Львівщині пошкоджено залізничну інфраструктуру

Російські агресори обстріляли Львівщину крилатими ракетами

У ніч на вівторок у Львівській області було дві повітряні тривоги і дві масові хвилі ракетних вильотів.

 

Російські ракети завдали шкоди об’єкту інфраструктури регіональної філії Львівської залізниці й інфраструктурі в Яворівському районі. Про це у вівторок, 17 травня, повідомили голова Львівської ОВА Максим Козицький та міський голова Львова Андрій Садовий.

 

“Вночі ворог завдав ракетного удару по об’єкту інфраструктури регіональної філії Львівська залізниця у Яворівському районі. Вибухом пошкоджено залізничну інфраструктуру. Інформація про травмованих чи загиблих не надходила”, – повідомив Козицький у Telegram.

 

У свою чергу Андрій Садовий повідомив у Facebook, що цієї ночі у Львівській області було дві повітряні тривоги і дві “масові хвилі ракетних вильотів”.

 

“У Львові жодна ракета не приземлилася. Добре спрацювали сили ППО. Тому ми не знаємо, чи було наше місто метою цього разу. В одному із сіл Яворівського району уламки ракети частково пошкодили об’єкт залізничної інфраструктури. У навколишніх будинках вилетіли шибки. І це все у 20-кілометровій зоні до кордону з Європейським Союзом. Це справді була одна з найбільших атак на Львівщину за кількістю ракет”, – написав мер.

 

Садовий вкотре закликав не знімати “прильоти ракет” чи роботу ППО. За його словами, такі відео потрібні “московській агентурі”, а українцям варто допомагати фронту.

 

Нагадаємо, сьогодні вночі на Львівщині прогриміла серія вибухів. Згодом стало відомо, що російські агресори знову атакували об’єкт військової інфраструктури на території Яворівського району.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button