Україна

Один із мобільних операторів запустив послугу відстеження місцезнаходження авто

Оператор мобільного зв’язку компанія “Київстар” запустила IoT-послугу “Автотрекінг”, що дає змогу контролювати стан і місцезнаходження автомобіля за допомогою програми на смартфоні та двох датчиків, зазначається в повідомленні оператора, інформує 1NEWS з посиланням на Інтерфакс-Україна.

“Автовласники, які підключать послугу, отримуватимуть повідомлення про удар автомобіля, відключення сигналізації, переміщення транспортного засобу або включення запалення. Отже, водій може швидко відреагувати та перешкодити викраденню, а також відстежити місцезнаходження свого авто”, – йдеться в повідомленні на сайті оператора.

Повний пакет послуги “Автотрекінг” складається з двох датчиків (“Автоінформер” і “Автомаяк”), а також мобільного додатка. Перший контролює стан авто в реальному часі, другий є GPS-трекером і направляє інформацію власнику кілька разів на добу.

Користувачі можуть придбати повний пакет послуги “Автотрекінг” або встановити один із датчиків.

Щомісячна абонплата за повний пакет “Автотрекінг” становитиме 100 грн, за “Автомаяк” – 35 грн, за “Автоінформер” – 65 грн.

Вартість повної послуги “Автотрекінг” (набір із двох пристроїв) становитиме 3699 грн, вартість “Автомаяка” й “Автоінформера” поштучно – 1999 грн.

Послуга “Автотрекінг” працює в зоні покриття зв’язку “Київстар” в Україні, можливість відстеження “Автомаяка” працює також у роумінгу.

 

 

Back to top button