Україна

Одещина вийшла з “червоної” зони

Держкомісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій вирішила із 25 квітня скасувати «червоний» рівень епіднебезпеки поширення COVID-19 на території Одеської області та застосувати обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для «жовтого» рівня. Про це міністр Кабінету міністрів Олег Немчінов написав у Телеграмі за результатами позачергового засідання Державної комісії з питань ТЕБ та НС, повідомляє 1NEWS, посилаючись на Укрінформ.

«За результатами Державна комісія вирішила скасувати: з 00 години 00 хвилин 25 квітня 2021 року червоний рівень епідемічної небезпеки поширення COVID-19 на території Одеської області та застосувати на території Одеської області обмежувальні протиепідемічні заходи передбачені для жовтого рівня епідемічної небезпеки», – написав Немчінов.

Як повідомлялося, 21 квітня уряд продовжив до 30 червня режим надзвичайної ситуації через ситуацію з коронавірусом.

Досі у «червоній» зоні перебувають Київ, Житомирська, Запорізька, Київська, Львівська, Миколаївська, Полтавська, Одеська, Сумська, Харківська, Хмельницька, Чернігівська та Чернівецька області. У “жовтій” зоні — Закарпатська, Івано-Франківська та Херсонська області, решта областей віднесені до «помаранчевої» зони.

Back to top button