Україна

Обвалилася сходова клітка у житловому будинку у центрі Львова – 1News


Головне управління ДСНС України у Львівській області

На місці інциденту працюють 18 рятувальників, залучено 3 одиниці техніки

У центрі Львова, на вулиці Ставропігійській на третьому поверсі житлового будинку обвалилася сходова клітка. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС у Львівській області.

До рятувальників повідомлення про інцидент надійшло у неділю, о 13:20. Прибулі рятувальники з’ясували, що в будинку обвалилася сходова клітка між другим і третім поверхами і в квартирах перебувають люди.

“Наразі рятувальники розбирають конструкцію сходової клітки, що обвалилася. Інформації про загиблих і травмованих немає”, – зазначено в повідомленні.

На місці інциденту працюють 18 рятувальників, залучено 3 одиниці техніки.

За даними пресслужби Львівської міськради, постраждалих немає. Завали розбиратимуть у неділю і понеділок, представники міської влади з’ясовують, хто з жителів 9 квартир потребує переселення.

1News за темою: У Китаї внаслідок землетрусу обвалилася частина Великої стіни

Раніше у Львові обвалилася частина стіни нежитлової будівлі. На місце події були направлені рятувальники, які розібрали зруйновані конструкції будівлі. Під завалами було знайдено тіло чоловіка.

Нагадаємо, 26 січня у Харкові на площі Феєрбаха під час реконструкції нежитлового будинку обвалилася стіна, внаслідок чого загинув 51-річний будівельник із Сум.

Раніше повідомлялося, що у Вінниці підйомний кран зачепив ЛЕП, внаслідок чого загинув робітник, пів міста залишилося без світла.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button