Україна

Обстріляно Слов’янськ: поранено жінку


Обстріляно Слов янськ: поранено жінку

У ранковому зверненні Вадим Лях повідомив, що ремонтна бригада відновила подачу електроенергії на місто, але поки що немає можливості відновити рух тролейбусів.

Війська РФ у ніч на вівторок, 12 липня, вкотре обстріляли місто Слов’янськ Донецької області. Про це повідомив голова Слов’янської військової адміністрації Вадим Лях.

Повідомляється, що пошкоджено приватні будинки та поранено жінку.

Крім того, в ранковому зверненні Вадим Лях повідомив, що ремонтна бригада відновила подачу електроенергії на місто, але поки що немає можливості відновити рух тролейбусів.

“Учора РЕМ провів ремонтні роботи. Подачу електроенергії на місто відновлено. “Зрада” щодо нібито повного відключення світла скасовується. Але, незважаючи на наявність електроенергії, ми не можемо відновити тролейбусний рух. Для цього просто не вистачає тих фахівців, які зараз залишилися у СТрУ”, – повідомив міський голова Слов’янська.

Нагадаємо, 10 липня російські військові обстріляли місто Часів Яр із РСЗВ Ураган. Ракети знищили два під’їзди у п’ятиповерховому житловому будинку.

Станом на ранок 12 липня кількість загиблих внаслідок ракетного удару по багатоповерховому будинку в Часовому Яру зросла до 34 осіб.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button