Україна

Обстріли на Харківщині: троє загиблих, семеро поранених

Обстріли на Харківщині: троє загиблих, семеро поранених

Фото: Прокуратура Харьковской области

Наслідки артобстрілу у Харкові

Під час артилерійського обстрілу Київського району Харкова було поранено чотирьох людей – 62-річну жінку та трьох поліцейських.

Російські окупанти провели чергові обстріли житлових районів Харкова та області, що призвело до нових жертв серед мирного населення. Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синегубов у суботу, 23 квітня.

“У Харкові найбільше постраждали Північна Салтівка, Салтівка, обстрілюють вулиці, житлові будинки, складські приміщення. За попередніми даними, у Харкові шістьох людей поранено, ще одну поранено в Чугуївському районі. На жаль, троє людей загинули – у Чугуївському та Дергачівському районах”, – написав Синегубов у Facebook.

У свою чергу прокуратура уточнює, що під час артилерійського обстрілу Київського району Харкова було поранено чотирьох людей – 62-річну жінку та трьох поліцейських.

За цим фактом розпочато досудове розслідування за статтею про порушення законів та звичаїв війни (ч.1 ст.438 КК України).

 

Раніше в суботу внаслідок ракетного удару по Одесі загинули шість мирних жителів, ще 18 поранено. Одна з російських ракет пробила житловий будинок та застрягла всередині.

Росія влаштувала провокацію та зірвала евакуацію у Маріуполі


 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button