Україна

Обстріли Донбасу: загинули вісім мирних жителів


Обстріли Донбасу: загинули вісім мирних жителів

З початку російського вторгнення на Донеччині загинули 656 людей, ще 1696 отримали поранення.

Російські агресори продовжують обстріли Донецької області. Лише минулої доби загинули вісім мирних жителів. Поранення отримали ще 19 осіб, повідомив голова ОВА Павло Кириленко у Telegram вранці у п’ятницю, 29 липня.

“За 28 липня росіяни вбили вісім мирних жителів Донеччини – трьох у Бахмуті, двох у Торецьку, одного в Орлівці, одного у Гірнику та одного у Соледарі. Ще 19 людей отримали поранення”, – написав Кириленко.

Згідно з новими даними ОВА, з початку повномасштабного російського вторгнення на Донеччині загинули 656 осіб, ще 1696 отримали поранення. Ці цифри не включають Маріуполь та Волноваху, де загинули та постраждали тисячі людей.

Напередодні повідомлялося, що війська РФ завдали 44 ударів по Донецькій області з авіації, зенітно-ракетних комплексів С-300 та РСЗВ. Окупанти влучили у житлові будинки, школу у місті Залізному, по території заводів в Авдіївці, у Карлівську фільтрувальну станцію та поблизу водосховища.

Також напередодні стало відомо, що у Бахмуті знайшли трьох загиблих на місці зруйнованого обстрілом готелю. Під завалами може бути ще одна людина. Загалом жертвами обстрілу стали чотири особи, ще п’ятеро постраждали.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button