Україна

Обстріл вокзалу у Краматорську був спланованою провокацією – МВС

Обстріл вокзалу у Краматорську був спланованою провокацією - МВС

Фото: investigator

Заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко назвав обстріл вокзалу у Краматорську спланованою провокацією

Інформація про обстріл Краматорська на російських ЗМІ з’явилася на кілька хвилин раніше, ніж стало відомо світові. Повідомлялося, що це українські війська били про вокзал із Точки У.

 

Заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко під час телемарафону заявив, що обстріл залізничного вокзалу у Краматорську був чітко спланованою провокацією РФ, щоб звинуватити у цьому Україну.

Повідомляється, що інформація про обстріл Краматорська на російських ЗМІ з’явилася на кілька хвилин раніше, ніж стало відомо світові.

“Сайт РІА-Новости ще до того, як інформація з’явилася в українських ЗМІ, повідомив, що українська армія обстріляла Краматорський вокзал, випустили новину на кілька хвилин раніше, ніж стало відомо у світі, тому я можу сказати, що це чітко спланована провокація РФ”, – заявив він.


Заступник голови МВС наголосив: у Росії запевняють, що у них немає на озброєнні Точка У, але місяць тому під час навчань у Білорусі військові рапортували про те, як тренуються стріляти саме з Точки У.

Денисенко також назвав дві можливі причини обстрілу Краматорська.

“По-перше, щоб зомбувати своє населення про українських фашистів, які обстрілюють своїх людей. По-друге, перебити тему Бучі. Вони на міжнародному рівні робитимуть інформаційні атаки, щоб показати, як українська армія нібито стріляє по своїх”, – наголосив Денисенко.

Нагадаємо, 8 квітня РФ завдала ракетного удару по вокзалу Краматорська, де зібралося багато людей для евакуації.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button