Україна

Обстріл Сєвєродонецька: на заводі Азот загинули четверо осіб

Обстріл Сєвєродонецька: на заводі Азот загинули четверо осіб

Фото: Сергей Гайдай / Facebook

Щільність та кількість обстрілів Сєвєродонецька зростає щодня

Ще один місцевий житель був тяжко поранений у центральній частині міста та помер у гуманітарному штабі.

П’ятеро людей загинули у місті Сєвєродонецьк у вівторок вранці, четверо – внаслідок обстрілу російськими окупантами території заводу Азот. Про це повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай у Telegram 24 травня.

“Сьогодні вранці росіяни знову відкрили вогонь по території об’єднання Азот, де обладнано кілька бомбосховищ. В результаті загинули четверо людей. Ще одного жителя було важко поранено в центральній частині міста. Його швидко доставили в гуманітарний штаб і почали надавати допомогу, Проте поранення виявилося несумісним із життям”, – написав Гайдай.

За його словами, щільність та кількість обстрілів Сєвєродонецька зростає щодня.

“Ворог усі сили спрямував на захоплення Сєвєродонецька та Лисичанська. Але за три місяці ледве просунувся. Тому і продовжує обстрілювати міста. Особливо місця скупчення людей”, – додав голова Луганської області.

Нагадаємо, сьогодні також стало відомо про чотирьох загиблих у Сєвєродонецьку під час обстрілу старих районів міста. Крім того, зафіксовано руйнування будинків у всій області.

Також повідомлялося, що за минулу добу на Донецькому та Луганському напрямках було відбито 16 атак ворога, знищено вісім танків, 22 одиниці бойової броньованої техніки та один автомобіль.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button