Україна

Обстріл Нікопольщини: поранена жінка, пошкоджені храм і ліцей


Обстріл Нікопольщини: поранена жінка, пошкоджені храм і ліцей

Пошкоджено адмінбудівлю, ліцей, храм, спортклуб, 7 багатоквартирних і 14 приватних будинків. Постраждали також автомобілі, лінія електропередачі і газогін.

Війська РФ обстріляли Нікопольський район Дніпропетровської області з важкої артилерії, є руйнування та поранена. Про це повідомив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

“Цілий день ворог гатив по Нікопольщині. Загалом обстріляв район з важкої артилерії шість разів. Поцілив по самому Нікополю і Марганецькій громаді. У місті поранена 51-річна жінка. Вона лікуватиметься амбулаторно”, – зазначив голова ОВА.

За словами Лисака, пошкоджень зазнали адмінбудівля, ліцей, храм, спортклуб, 7 багатоквартирних і 14 приватних будинків. Одна господарська споруда знищена і 12 – пошкоджені. Унаслідок обстрілу постраждали також автомобілі, лінія електропередачі і газогін.

 

 

Нагадаємо, днями російські війська вдарили по Нікополю з артилерії. Загинула 83-річна жінка, поранено 53-річного чоловіка.

Раніше повідомлялося, що війська РФ впродовж дня 11 разів атакували Нікопольщину. Поранено двох чоловіків. Один з них загинув. Йому було 26 років.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button