Україна

Обстріл Миколаєва: сім поранених – у тяжкому стані


Обстріл Миколаєва: сім поранених – у тяжкому стані

Стріляли по зупинці вранці, коли люди чекали на громадський транспорт або прямували у своїх справах. Загинули та постраждали цивільні люди різного віку.

 
Через ранковий обстріл зупинки громадського транспорту Миколаєва п’ятеро людей загинули, 12 – перебувають у лікарні, з них семеро – у тяжкому стані. Про це повідомляє миколаївський міський голова Олександр Сенкевич.
 
“Наслідки ранкових обстрілів зупинки громадського транспорту в Миколаєві дуже трагічні. Поки що відомо про 5 загиблих. 12 людей з пораненнями госпіталізовано, семеро з них – у тяжкому стані, трьох оперують, четверо – у реанімації”, – сказав мер.
 
Як повідомив Сенкевич, стріляли по зупинці вранці, коли люди чекали на громадський транспорт або прямували у своїх справах. Загинули та постраждали цивільні люди різного віку.
 
“Удар був завданий з РСЗВ, тому площа ураження дуже велика, вона досягає кількох сотень метрів. Тому багато постраждалих. Є ще й легко поранені, які після надання медичної допомоги лікуватимуться вдома”, – зазначив Сенкевич.
 
 
Раніше повідомлялося, що російські військові вранці в п’ятницю, 29 липня, вдарили по Миколаєву, поціливши поряд із зупинкою громадського транспорту. Спочатку повідомлялося про чотирьох загиблих. Пізніше кількість жертв зросла до п’яти.
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button