Україна

Обстріл Миколаєва: пошкоджено 10 багатоповерхівок, 13 приватних будинків


Обстріл Миколаєва: пошкоджено 10 багатоповерхівок, 13 приватних будинків

Мешканці аварійних будинків роз’їжджаються до інших місць. За потреби всім нададуть притулок.

 

РФ минулої ночі обстріляла Миколаїв. В результаті в місті зруйновано 10 багатоповерхівок, 13 приватних будинків, два навчальні заклади та ветеринарну клініку. Про це повідомив мер Олександр Сенкевич.
 
“Сьогодні під нічний масований обстріл потрапили всі чотири райони міста. Усього пошкодження отримали 13 приватних будинків та понад 10 багатоквартирних будинків, вибито понад 250 вікон, пошкоджено балкони. У багатоповерхівці у Корабельному районі один під’їзд на 40 квартир аварійний”, – зазначив він.
 
За словами Сенкевича, зараз звідти мешканці роз’їжджаються до своїх родичів та друзів. За потреби місто надасть усім притулок. Поліція забезпечить патрулювання біля цього будинку.
 
Зазначається, що пошкоджено також два навчальні заклади. В одному з них зруйновано частину будівлі. Там вибуховою хвилею та уламками повибивало вікна та двері. В іншому – вибуховою хвилею вибило вікна.
 
Окрім того, під обстріл потрапила ветеринарна лікарня. Там пробито опорну стіну, пошкоджено газопровід та електромережі, зруйновано вікна, двері, покрівлю та огорожу.
 
 

 
Нагадаємо, Миколаїв зазнав масованого обстрілу.
 
Також повідомлялося, що у місті після вибухів зникло світло.
 
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button