Україна

Обстріл Дніпропетровщини: в ОВА показали наслідки


Обстріл Дніпропетровщини: в ОВА показали наслідки

Ввечері росіяни били з БпЛА та з важкої артилерії по Марганецькій і Червоногригорівській громадах. Вранці окупанти спрямували Покровську громаду дрони-камікадзе.

Війська РФ ввечері 28 липня та вранці 29 липня атакували Нікопольський район Дніпропетровської області. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.

Зазначається, ввечері росіяни били з БпЛА та з важкої артилерії по Марганецькій і Червоногригорівській громадах. Понівечені приватний будинок, 4 теплиці й 5 господарських споруд. Вранці окупанти спрямували на район дрони-камікадзе. Поцілили по Покровській громаді.

Обійшлося без постраждалих.

 

 

Нагадаємо, у Нікополі під час артобстрілу постраждали 5 людей. 37-річний чоловік госпіталізований в стані середньої тяжкості. Решта – лікуватиметься амбулаторно. Це жінки 65 та 34 років. І чоловіки – 32 і 36.

Також повідомлялося, що росвяни обстріляли Марганець. Влучання прийшлося в дах будівлі, де мешкало 12 дітей – вихованців будинку сімейного типу. Троє дітей отримали поранення.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

two × 5 =

Back to top button