Україна

«Общак» Офісу Зеленського складає 60-80 млн доларів на місяць, – Гео Лерос

У Президента України Володимира Зеленського створили «общак» на 60-80 млн дол. на місяць, з якого фінансують депутатів «монобільшості». Про це заявив народний депутат України Гео Лерос в ефірі телеканалу «Прямий».

фото 1News

«Сьогодні 236 народних депутатів «Слуги народу» отримують конверт з Офісу Президента, який наповнюється олігархами. На сьогодні так званий «общак» офісу Зеленського складає від 60 до 80 мільйонів доларів щомісяця», – повідомив Лерос.

Крім цього, Лерос наголосив, що з цього «общака», створеного з грошей так званого «Великого будівництва», також фінансуються деякі засоби масової інформації.

«Вони створили «общак», щоб наповнювати його і з нього платять конверти, неконтрольованим ЗМІ, які раптом перестали згадувати два слова «Зеленський» і «Єрмак» в негативному контексті», – зазначив парламентар.

Лерос також зауважив, що Зеленський і Єрмак повністю контролюють правоохоронні органи в Україні.

«Що б не стосувалось «Слуги народу», Кабінету міністрів, якщо це розслідується проти ТОП-чиновників, пов’язаних з оточенням президента, ці справи закриваються і вони не розслідуються. Будь-які правоохоронні органи наразі на 101 відсоток контролюються Офісом президента», – говорить депутат.

«Я був частиною фракції “Слуга народу”, я був радником президента. Я як ніхто інший знаю, як це все всередині формується. Просто настає момент, коли ти готовий або ні з цим миритися…Усіх незручних людей, які були здатні сказати президенту Зеленському та Єрмаку «ні», вони швидко спробували відсторонити, і декого відсторонили. У першу чергу таких людей спробували вигнати з команди», – наголошує Гео Лерос.

Back to top button