Україна

Обіцяв допомогти з відстрочкою за хабар: ДБР викрило працівника ДСНС


Обіцяв допомогти з відстрочкою за хабар: ДБР викрило працівника ДСНС

Пожежника затримали після отримання коштів у своєму автомобілі. Йому інкримінують вимагання та одержання коштів за вплив на прийняття рішення

На Львівщині ДБР викрило працівника ДСНС, який обіцяв допомогти з відстрочкою від мобілізації за хабар. Нині готують клопотання про обрання пожежнику запобіжного заходу та відсторонення від виконання обов’язків. Про це поінформували у Державному бюро розслідувань у п’ятницю, 12 липня.

Працівники ДБР у взаємодії з СБУ повідомили про підозру працівнику пожежно-рятувального загону ДСНС Львівщини, котрий за хабар обіцяв допомогти з відстрочкою від мобілізації мешканцю містечка поблизу Львова.

Службовець запевнив, що має контакти у місцевому територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки і може домовитися не лише про оновлення облікових даних, а й допомогти отримати відстрочку від мобілізації на рік. Послугу пожежник оцінив у 5,5 тис. доларів США.

Пожежника затримали після отримання коштів у своєму автомобілі.

Йому повідомлено про підозру у вимаганні та одержанні коштів за вплив на прийняття рішення.

Раніше на кордоні з Угорщиною прикордонники виявили молодика, який вдавав із себе багатодітного батька.

Також на Закарпатті чоловік “купив” третю дитину, аби виїхати за кордон. А на кордоні зі Словаччиною затримали киянина, який прикидався нігерійцем.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button