Україна

ОАСК скасував конкурс на керівника САП

Суд дійшов висновку про відсутність відповідного повноваження у конкурсної комісії та протиправність ухвалення нею порядку роботи конкурсної комісії та проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі

Окружний адміністративний суд Києва скасував конкурс на посаду керівника Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.

Про це інформує 1News.

Суд дійшов висновку про відсутність відповідного повноваження у конкурсної комісії та протиправність ухвалення нею порядку роботи конкурсної комісії та проведення конкурсу на зайняття адміністративних посад у Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

В Офісі президента заявили, що зацікавлені у продовженні роботи конкурсної комісії і в тому, щоб усі процедури завершили до кінця року.

«Рішення суду не є остаточним і його буде детально проаналізовано щодо відповідності вимогам закону. Після цього можна буде робити ґрунтовні висновки стосовно такого рішення. Втім, уже зараз можна впевнено сказати, що п’ятий — завершальний — етап конкурсу може й має відбутися вчасно, згідно з тими календарними орієнтирами, які визначила конкурсна комісія», — сказано в повідомленні Офісу президента.

Джерело: НВ

Back to top button