Україна

НЗФ використовують населення ОРДЛО для ескалації ситуації, – головнокомандувач ЗСУ – 1News

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний
Фото з відкритих джерел

За словами Залужного, українська армія не планує наступальних операцій, оскільки вони призведуть до чисельних жертв серед цивільного населення

“Я звертаюся до жителів тимчасово окупованих територій – не вірте брехні окупаційної влади! Вас використовують для ескалації ситуації з метою розв’язання чергового кровопролиття”, – наголосив він.

За словами Залужного, українська армія не планує наступальних операцій, оскільки вони призведуть до чисельних жертв серед цивільного населення.

“Навіть зараз, коли бойовики активно ведуть обстріли українських позицій, військові Об’єднаних сил відповідають лише у разі загрози життю особового складу чи цивільних”, – зауважив головнокомандувач.

1News за темою: Україна не планує жодних наступальних дій на Донбасі, – Міноборони

Раніше повідомлялося, що так звана влада ОРДО через загострення на Донбасі оголосила масову евакуацію населення. Людям пропонується виїхати в Ростовську область Росії.

Пізніше ватажок ОРЛО Леонід Пасічник закликав жителів непідконтрольної Україні території Луганщини евакуюватися до Росії через “загрозу прориву Збройних сил України вглиб “республіки”.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button