Україна

Новий дизайн та ШІ: Мінцифри анонсувало оновлення Дії


Новий дизайн та ШІ: Мінцифри анонсувало оновлення Дії

В Дії буде багато нових послуг для бізнесу, перереєстрація авто, асистент зі штучним інтелектом і нове оформлення.

Застосунок Дія отримає оновлений дизайн та асистента зі штучним інтелектом. Про це у понеділок, 18 грудня, повідомив віцепрем’єр з інновацій, розвитку освіти, науки і технологій – міністр цифрової трансформації Михайло Федоров в інтерв’ю 24 каналу.

“У нас буде оновлення дизайну Дії. Ми давно цього не робили і це буде, напевне, перше таке велике оновлення”, – сказав Федоров.

Він додав, що в Дії буде багато нових послуг, тому необхідно зробити інтерфейс застосунку зручнішим для користувачів.

Також віцепрем’єр анонсував послугу внесення змін про ФОП. Додасться автоматичне оновлення даних про ФОП: у Дії в кілька кліків можна буде змінити прізвище, КВЕДи або контактну інформацію.

Крім того, планується впровадження послуги єПідприємець – комплексний сервіс, який розробляло НАЗК. Він об’єднує вісім послуг для бізнесу, які буде можливо отримати за однією заявою.

Буде також запущено послугу отримання кваліфікаційних документів для моряків та оновлено карту укриттів та пунктів незламності. Окрім того, Федоров анонсував послугу перереєстрація авто, яка дозволить людям в форматі people-to-people купувати чи продавати авто.

Раніше повідомлялося, що у Дії з’явилася послуга повернення коштів для вкладників збанкрутілих банків. Зараз послуга доступна для вкладників 34 збанкрутілих банків. 

Бета-тест перереєстрації авто в Дії: перші водії отримали номери поштою

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button