Україна

Новий завод з виробництва мінеральних добрив відкрили в Україні

Агрохімічна компанія Grossdorf відкрила в Черкаській області виробництво мінеральних добрив загальною потужністю 35-50 тис. Тонн на рік. В майбутньому планується наростити в три рази потужність – до 100-150 тис. тонн., інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу компанії.

Про це повідомив комерційний директор компанії Сергій Рубан.

Компанія має намір виробляти адаптивні добрива, і через два-три роки розраховує мати повний цикл виробництва.

Grossdorf виробляє багатокомпонентні тверді гранульовані мінеральні добрива. В основі нового виробництва лежить метод компактірованія: певні компоненти під високим тиском стискаються до утворення єдиної гранули. Метод компактор дозволяє змінювати компонентний склад і випускати продукти з будь-якою кількістю компонентів.

Grossdorf оцінює свої інвестиції в R&D в цілому в 150 млн грн.

За даними компанії, її частка на ринку КАС в Україні в 2017 році склала 15%. Після відкриття нового виробництва планується зайняти таку ж частку і в сегменті гранульованих продуктів. Більшу частину вироблених компанією добрив аграрії замовляють під свої потреби відповідно до власних формулами.

Нагадаємо, компанія “Європейський Протеїн Україна” побудувала в смт Рокитне (Київська область) завод з виробництва високопротеїнових добавок нового покоління.

 

 

 

Back to top button