Україна

Нове покоління смартфонів Galaxy S22 Samsung представила – 1News


The Verge

Компанія вже традиційно представила одразу три моделі смартфона: S22, S22 Plus та S22 Ultra

Південнокорейська компанія Samsung провела традиційну зимову презентацію, на якій представила нове покоління своїх флагманських смартфонів Galaxy S22. Компанія вже традиційно представила одразу три моделі смартфона: S22, S22 Plus та S22 Ultra. Перші дві моделі дуже схожі зовні, а третя більше нагадує лінійку Note. Про це повідомляє Zn.ua.

Під час анонсу Galaxy S22 Samsung використала відео, записане спільно з акторами серіалу “Бріджертони”. Так, картини з новим смартфоном показували королеві, а наприкінці винахідник говорив про те, що пристрій з’явиться через 210 років.

Діагональ екрану Galaxy S22 становить 6,1 дюйми, а більшої моделі – 6,6 дюйми. Роздільна здатність дисплея становить 2340×1080 пікселів, а грані обох моделей цього разу плоскі, не закруглені.

І передню, і задню панель смартфона вкриває скло Gorilla Glass Victus Plus. Обід навколо камери пристрою цього разу зливається з кольором задньої панелі, а не контрастує з ним.

Смартфони обладнані 50-мегапіксельною основною камерою, а також 10-мегапіксельною телефото та 12-мегапіксельною ширококутною камерою. Роздільна здатність фронтальної камери становить 12 мегапікселів.

1News за темою: Samsung представив новий смартфон, який не боїться екстремальних умов

Обидва смартфони будуть поставлятися у чорному, білому, зеленому кольорі та кольорі “рожеве золото”. До передзамовлення пристрої будуть доступні 25 лютого.

Ціна Galaxy S22 стартуватиме від 799,99 доларів, а більшої моделі – за 999,99 доларів, за моделі з 8Гб оперативної пам’яті та 256 Гб основної.

Galaxy S22 Ultra, як вже говорилося, більше нагадує перезапуск лінійки Note. Він має більш гострі кути, ніж у двох інших моделей, більший екран (6,8 дюйма), а також підтримує роботу зі стилусом.

Смартфон також покритий склом Gorilla Glass Victus Plus. У компанії стверджують, що оснастили його найшвидшим процесором, пристрої для США працюватимуть під управлінням процесора Snapdragon восьмого покоління, а для інших ринків – Exynos. Місткість акумулятора пристрою складе 5000 мАг.

Камера Ultra схожа на попередників: 108-мегапіксельна основна камера, три 10-мегапіксельні телефото камери і 12-мегапіксельна ширококутна. Роздільна здатність фронтальної камери склала 40 мегапікселів.

Вартість пристрою стартуватиме від 1199 доларів.

1News за темою: Samsung представила нові смартфони Galaxy без зарядки і навушників у комплекті

Нагадаємо, раніше компанія Samsung заявила, що має намір використовувати непотрібні рибальські сітки для виробництва своїх смартфонів серії Galaxy.

У компанії заявили, що використання нового матеріалу, зокрема, означатиме ще один крок на шляху, який спрямований на мінімізацію впливу Samsung на навколишнє середовище.

У смартфонах серії Galaxy S22 вперше буде використаний подібний матеріал.


Джерело

Back to top button