Україна

Нова серія проекту Оксани Марченко «Паломниця» розповідає про одержимих людей

Оксана Марченко випустила нову серію «Паломниці» про одержимих. У ній показані долі людей, яких називають «біснуватими». Медицина не в силах поставити їм діагноз і, відповідно, допомогти. А в святих місцях їх немов вивертає навиворіт.

«Ці люди віддають свої життя служінню злу. Швидше за все, вони не беруть участі в церковних таїнствах і не збираються позбавлятися від злих духів, а при згадці Бога, молитви або чогось святого можуть лихословити, ставати агресивними і навіть небезпечними… Це означає, що людині потрібна духовна допомога… Якщо все залишити як є, підсумок доль цих людей-печаль, депресія і вічне мука, уготоване їм ще в цьому житті. Чи є варіанти? Бувши. Покаяння… але тут, як кажуть, господар-пан…» – написала Оксана Марченко на своїй сторінці в Instagram.

У цій серії телеведуча вирушила в паломництво до Свято-Успенської Почаївської Лаври. Саме тут «одержимі» знаходять умиротворення. Для них навіть відбувається спеціальна служба, яка прихована для сторонніх очей. Але у фільмі Оксани Марченко її можна побачити.

Також про одержимість можна дізнатися з перших вуст. Дві дівчини, які вже кілька років живуть в постійній боротьбі зі злими силами, розкажуть, чого їм це коштує і як вони справляються. Хоча тут і слів не потрібно, є можливість все самим побачити, адже потойбічні сутності не дрімають і мучать своїх жертв практично безперервно.

Новий фільм вже доступний до перегляду на офіційному YouTube-каналі Оксани Марченко. А якщо хочете поділитися своєю історією, як віра в Бога допомогла вам пережити життєві труднощі, заходьте на сайт palomnitsa.com.ua і стаєте душевним донором.

Back to top button