Події

Розвідники та волонтери продовжують допомагати українцям у прифронтовій Хе…

???? Розвідники та волонтери продовжують допомагати українцям у прифронтовій Херсонщині
 
✔️ 5 грудня 2023 року співробітники Головного управління розвідки Міністерства оборони України та волонтери благодійного фонду «Вогонь запеклих не пече» (БФ «ВЗНП») зробили чергову добру справу для мешканців прифронтових громад у Херсонській області.
 
☝️ У межах місії, яку підтримали представники українського бізнесу, для потреб місцевих правоохоронців, які несуть службу на блокпостах, передали потужні газові обігрівачі, портативні зарядні станції та  електричні акумулятори.
 
???? А для однієї з об’єднаних територіальних громад на прохання мешканців пригнали наданий спонсорами фургон.

???? За словами голови сільської військово-цивільної адміністрації Людмили К., машина дозволить доставляти харчі й ліки для близько 2000 тисяч мешканців, які вимушено залишаються жити у селах поруч із зоною бойових дій.
 
«Громада щиро вдячна за допомогу та людяність і волонтерам, і керівництву Головного управління розвідки», ― сказала пані Людмила.
 
???? Нагадаємо, нещодавно розвідники та волонтери благодійного фонду «ВЗНП» передали мешканцям Херсонщини понад 230 наборів для гігієни, а для дітей шкільного віку ― 32 планшети для навчання.

‼️ Після чергової гуманітарної місії на півдні України благодійники збираються виконати прохання від мешканців Донецької області. В одній із громад підтримки потребують 600 людей з інвалідністю.
 
???? Допомогти нашим співгромадянам у спричинених війною важких обставинах може кожен.
 
???? Благодійний фонд «Вогонь запеклих не пече» збирає 700 000 гривень, аби закупити засоби гігієни, інші речі першої необхідності та передати у прифронтові громади  Донеччини.
 
Офіційні реквізити фонду:
Установа банку – ПриватБанк
МФО банку -305299
Рахунок отримувача – UA193052990000026001035022260
Валюта рахунку – UAH
РНОКПП отримувача – 45300137
Призначення платежу – благодійний внесок

Back to top button