Україна

Нова Пошта з 1 лютого змінила тарифи на доплату при відправці декількох посилок в одній накладній – 1News


Фото з відкритих джерел

Таке рішення прийнято, щоб клієнти могли об’єднувати свої посилки групуванням в коробки більшого розміру або палети для оптимізації витрат на доставку

Компанія “Нова Пошта” з 1 лютого знизила тарифи на додаткове місце в одній накладній. Тепер для відправок до 2 кг потрібно буде доплачувати 10 грн (замість 30 грн), до 10 кг – 30 грн (замість 50 грн), до 30 кг – 70 грн. Про це повідомляє “Інтерфакс-Україна”.

У “Новій Пошті” розповіли, що дане рішення було прийнято після отримання зворотного зв’язку від клієнтів після зміни з початку року підходу до тарифікації на кожне додаткове місце в одній накладній. Згідно з ним, оцінюється кожна посилка за окремим тарифом: відправлення, що має максимальну вагу – за базовим, решта – за зниженим.

“Таке рішення прийнято, щоб клієнти могли об’єднувати свої посилки групуванням у коробки більшого розміру або палети для оптимізації витрат на доставку. Однак зворотній зв’язок, отриманий від клієнтів, показав, що не у всіх випадках є така можливість через індивідуальність бізнес-процесів”, – зазначили в компанії.

У зв’язку з цим “Нова Пошта” прийняла рішення про зниження тарифу на додаткове місце в накладній.

1News за темою: Після серії вибухів у поштоматах “Нова пошта” посилює перевірку посилок

Раніше повідомлялося, що “Нова Пошта” з 1 січня 2022 року змінює тарифи. Вартість буде розраховуватися в залежності від пунктів призначення за трьома новими тарифними зонами. 


[ad_2]
Source link

Back to top button