Україна

Норвегія дозволила проліт літака РФ через екстрену ситуацію на борту


Норвегія дозволила проліт літака РФ через екстрену ситуацію на борту

З 28 лютого 2022 року влада Норвегії заборонила всім російським літакам використовувати повітряний простір королівства, але оскільки йшлося про життя людини, було зроблено виняток.

Влада Норвегії дозволила літаку авіакомпанії Nordwind Airlines повернутися до Москви через повітряний простір королівства, оскільки на борту сталася екстрена ситуація, повідомляє телеканал NRK.

В Avinor нагадали, що з 28 лютого 2022 року влада Норвегії заборонила всім російським літакам використовувати повітряний простір королівства, але оскільки йшлося про життя людини, було зроблено виняток.

“Екстрена медична ситуація на борту дозволяє йому отримати дозвіл на використання норвезького повітряного простору”, – цитує канал слова Кетрін Фрамхолт, представниці компанії Avinor, яка керує більшістю аеропортів Норвегії.

Повідомляється, що літак Boeing 777 авіакомпанії Nordwind Airlines прямував з Москви до курортного міста Варадеро на Кубі.

Раніше повідомлялося, що Норвегія готова слідом за Фінляндією закрити кордон із Росією. Влада країни ретельно стежить за ситуацію, і готова оперативно закрити кордон у разі потреби.

Норвегія вводить заборону на в’їзд автомобілів з номерами РФ

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button