Україна

Нічний обстріл Харківщини: з-під завалів у Вовчанську дістали жінку


Нічний обстріл Харківщини: з-під завалів у Вовчанську дістали жінку

Внаслідок обстрілу Харківщини є руйнування. Рятувальники деблокували з-під завалів одного з будинків у Вовчанську 56-річну жінку.

Війська РФ вночі 22 серпня атакували Харківську область. З-під завалів одного з будинків у Вовчанську рятувальники дістали жінку. Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Цієї ночі, близько 03:00, ворог обстрілював місто Вовчанськ Чугуївського району. Пошкоджені та зруйновані чотири житлові будинки. Рятувальники деблокували з-під завалів одного з будинків його власницю – 56-річну жінку. Серйозних тілесних ушкоджень жінка не мала, госпіталізації не потребувала”, – розповів він.

За словами Синєгубова, близько 00:30 внаслідок обстрілу смт Куп’янськ-Вузловий було пошкоджено приватний будинок, сталася пожежа.

Зазначається, що протягом минулої доби росіяни обстрілювали населені пункти Харківського, Чугуївського, Куп’янського та Ізюмського районів області. Зокрема, під ворожими ударами перебували Червона Зоря, Ветеринарне, Козача Лопань, Стрілеча, Куп’янськ, Дворічна, Берестове та інші населені пункти.

У Куп’янську пошкоджено житлові будинки, сталася пожежа. У селі Чернещина Ізюмського району пошкоджено приватний будинок та лінії електропередач.

Також повідомляється, що у селі Шестакове Чугуївського району під час виконання робіт на невідомому вибуховому пристрої підірвався трактор. Зазнав поранення та був госпіталізований в стані середньої тяжкості 51-річний чоловік.

Нагадаємо, з Куп’янського району Харківщини евакуювали майже 600 людей.

Як повідомлялося, на світанку 22 серпня армія РФ завдала ракетного удару по Кривому Рогу, постраждав цивільний.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button