Україна

Нейросеть Midjourney показала власне бачення вибуху на Кримському мосту


Нейросеть Midjourney показала власне бачення вибуху на Кримському мосту

Вранці у суботу, 8 жовтня, почали з’являтися повідомлення про сильну пожежу на Кримському мосту. Згодом стало відомо, що впали два автомобільні прольоти у воду.

Алгоритм штучного інтелекту Midjourney, що створює зображення за текстовим описом, на запит Liga.Tech згенерував візуалізацію вибуху на Кримському мосту. Портал у суботу, 8 жовтня, опублікував те, що вийшло.
 
ТОП-подія очима Maxar вийшла більш вражаючою, ніж на фото та відео зображеннях справжніх руйнувань Кримського мосту.
 

 
У Midjourney можна генерувати зображення за своїми запитами завдяки алгоритмам штучного інтелекту.
 
Зазначимо, за версією СК РФ, на автомобільній частині Кримського мосту з боку Таманського півострова стався підрив вантажівки, що спричинило спалах семи паливних цистерн поїзда, що прямував у напрямку Кримського півострова. В результаті частково обрушилися два автомобільні прольоти.
 
За словами голови Об’єднаного координаційного прес-центру Сил оборони “Південь” Наталії Гуменюк, тепер росіяни “не зможуть використовувати чергову транспортну артерію, і зокрема, залізничний маршрут”.
 
Президент України Володимир Зеленський, після вибуху на Кримському мосту, назвав швидку втечу окупантів із захоплених територій України найкращим для них варіантом. 

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button