Україна

Штурмовій бригаді Азова передали коптери, зарядні станції та Старлінк


Штурмовій бригаді Азова передали коптери, зарядні станції та Старлінк

Військовим передали два коптери DJI Mavic 3 Fly More Combo, три зарядні станції EcoFlow та комплекс Старлінк для забезпечення надійного зв’язку.

Бригаді Азов, бійці якої захищають країну під Бахмутом, передали партію допомоги – два коптери DJI Mavic 3 Fly More Combo, три зарядні станції EcoFlow та комплекс Старлінк. Про це повідомляє компанія Метінвест, яка передала допомогу у рамках мілітарної ініціативи Ріната Ахметова Сталевий фронт.

“Дрони необхідні, тому що зараз йде технологічна війна. І якщо у хлопців є “очі” 24 на 7, то це рятує наші життя і дуже допомагає знищувати ворога. Ми все відправимо на передові позиції, і хлопці почнуть працювати”, – прокоментував одержання допомоги начальник штабу технічної групи Азов Ігор Меденко.

У свою чергу, операційний директор групи Метінвест Олександр Мироненко пообіцяв передати більше необхідної техніки та захисту.

“Сьогодні ми приїхали до окремої штурмової бригади азовців, ми системно з ними працюємо. Сюди ми передавали укриття (модульні укриття зі сталі – ред.), і сюди передаватимемо нові розробки – укриття для техніки, які зараз проходять тестування в Запоріжжі. І далі будемо продовжувати співпрацю. Сьогодні передали дрони, старлінки, екофлоу. Сподіваюся, хлопцям вони стануть у нагоді і наближатимуть нашу перемогу”, – сказав він.

Нагадаємо, раніше Метінвест повідомляв про передачу ЗСУ на Авдіївському напрямку п’яти портативних автомобільних рацій, трьох комплексів супутникового зв’язку Starlink, п’яти квадрокоптерів та 50 протигазів. А до цього захисники Авдіївки та Бахмута отримали від Сталевого фронту комплекси для боротьби із дронами.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button