Україна

Названо найбагатшу актрису світу

Журнал Forbes, який днями назвав найбагатшу співачку e світі, тепер оприлюднив ім’я найбагатшої актриси на планеті. Нею виявилася 45-річна Різ Уізерспун, пише 1NEWS з посиланням на lenta.ua.

Її статки оцінюються в 400 млн доларів. Більшу частину свого багатства зірка «Блондинки в законі» заробила за рахунок ролей у кіно. Плюс до всього Різ – успішний продюсер і бізнес-леді.

У 2016 році Уізерспун заснувала продакшн-компанію Hello Sunshine Witherspoon. Вона зробила ставку на фільми і серіали про сильних жінок – і це виявилося вдалою ідеєю. Компанія оцінюється в 900 млн доларів. Днями Уізерспун завершила операцію з продажу контрольного пакета акцій Hello Sunshine Witherspoon медіа-компанії Blackstone. Актриса залишить за собою лише 18% акцій і посаду в дирекції. Після сплати податків від продажу останньої частки компанії вона отримає близько 120 млн доларів. Саме ця угода і вивела її на перше місце у списку найбагатших актрис планети.

Різ знімається в кіно вже 30 років, і за цей час вона стала однією з найбільш високооплачуваних голлівудських зірок. Знімаючись у серіалах, вона отримує в середньому по мільйону доларів за серію. А її гонорари за голлівудські фільми обчислюються десятками мільйонів доларів.

Крім того, чималий дохід Різ приносять зйомки в рекламі: вона – обличчя рекламних кампаній багатьох великих корпорацій.

У списку найбагатших актрис планети також значаться Скарлетт Йохансон, Софія Вергара, Ніколь Кідман, Дженніфер Еністон, Кейлі Куоко, Елізабет Мосс і Марго Роббі. Однак всі вони заробили в рази менше Різ Уізерспун.

 

 

 

Back to top button