Україна

НАЗК перевірило декларацію Зеленського

Національне агентство з питань запобігання корупції завершило повну перевірку декларації Президента України Володимира Зеленського, інформує 1news з посиланням на пресслужбу НАЗК.

Зазначається, що під час повної перевірки зокрема було досліджено дані, оприлюднені засобами масової інформації щодо: відомостей про компанію “Maltex Multicapital Corp.”, зареєстровану в податковій службі Британських Віргінських Островів. Декларант надав запитувані пояснення та документи. НАЗК також направило запити до органів Британських Віргінських Островів та Белізу. Станом на останній день повної перевірки НАЗК не отримало від згаданих органів інформації;

Зазначається, що кінцевим бенефіціарним власником будинку, розташованого в місті Форте-дей-Мармі (Італія), який належить товариству з обмеженою відповідальністю “San Tommaso S.R.L.”, є дружина суб’єкта декларування. Відповідно до відомостей, наданих власником об’єкта, упродовж 2020 року суб’єкт декларування та члени його сім’ї не користувалися цією нерухомістю, і протягом звітного періоду будинок використовувався юридичною особою у господарській діяльності.

Також НАЗК оприлюднило результати повної перевірки декларації Президента України, згідно з якими “Точність оцінки задекларованих активів відповідає даним з наявних джерел” та “За наявними даними ознак незаконного збагачення не встановлено”.

 

 

 

 

Back to top button