Україна

Наєв заявив, що дізнався про своє звільнення зі ЗМІ


Наєв заявив, що дізнався про своє звільнення зі ЗМІ

Сьогодні Сергія Наєва звільнено із посади командувача Об’єднаних сил ЗСУ. Його замінив генерал-лейтенант Юрій Содоль

Тепер колишній командувач Об’єднаних сил ЗСУ Сергій Наєв заявив, що дізнався про своє звільнення із посади із засобів масової інформації. Про це він повідомив в Telegram.

“Із засобів масової інформації дізнався про своє звільнення з посади командувача Об’єднаних сил Збройних сил України, яку обіймав із 2020 року. Це був складний час. Один із найважчих періодів історії України. І разом із вами ми з гідністю пройшли цей шлях. Україна зберегла свою свободу і державність. Це заслуга кожного з нас. Але робота не закінчена, війна триває”, – написав Наєв.

Він також подякував усім українцям за патріотизм і значну допомогу українському війську.

“Ваша незламна віра в ЗСУ додає наснаги та сил на подальшу боротьбу з противником. Рухаємося далі”, – написав Наєв.

Як повідомлялось, 11 лютого президент Володимир Зеленський провів кадрові перестановки у керівництві ЗСУ. Президент призначив нових командувачів Десантно-штурмових військ, Сил територіальної оборони та Об’єднаних сил. Зокрема, президент призначив генерал-лейтенанта Юрія Содоля командувачем Об’єднаних сил замість звільненого з посади Сергія Наєва.

Нагадаємо, 8 лютого Зеленський звільнив Валерія Залужного з посади головнокомандувача ЗСУ, а на його місце призначив Олександра Сирського, який до цього очолював Сухопутні війська.
 
З посади начальника Генштабу було звільнено Сергія Шапталу, а замість нього призначили Анатолія Баргилевича, який до цього обіймав посаду командувача Сил ТрО. 
Генерал-лейтенант Олександр Павлюк став новим командувачем Сухопутних військ.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button