Україна

Наєв запевнив, що війська РФ більше не пройдуть на Київському напрямку


Наєв запевнив, що війська РФ більше не пройдуть на Київському напрямку

Створено комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ліквідацію противника на далеких підступах та у глибині його бойових порядків.

Армія РФ вдруге не пройде на Київському напрямку, оскільки Збройні сили краще готові до можливого наступу. Про це заявив командувач Об’єднаних сил генерал-лейтенант Сергій Наєв, повідомляє Командування Об’єднаних сил.

“Ми проаналізували попередні дії супротивника на Київському напрямку і, вивчивши цей досвід, передбачили і наші адекватні дії. Оборонні позиції розташовані саме в тих місцях, де найбільша ймовірність наступу ворожих сил”, – наголосив він.

За словами Наєва, проаналізувавши ймовірні ворожі дії, створено комплексну систему вогневого ураження, яка передбачає ураження противника на далеких підступах та в глибині його бойових порядків.

“Впевнений, що ворог цим напрямком більше не пройде. Ми робимо все для того, щоб ця впевненість була реальною”, – заявив Наєв.

Нагадаємо, раніше голова Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба заявив, що доки Україна не перемогла у війні з Росією, загроза повторного нападу на Київщину зберігається.

Водночас, за словами головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного, наступ окупантів на Київ малоймовірний – ЗСУ укріплюють оборону столиці. Головною небезпекою залишаються ракетні удари.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button