Україна

Наєв розповів про оборонні позиції на Волині


Наєв розповів про оборонні позиції на Волині

Українські захисники облаштовують оборонні позиції, здійснюють спорудження інженерних загороджень.

Триває облаштування оборонних позицій та спорудження інженерних загороджень у Волинській області. Про це повідомляє Командування Об’єднаних Сил ЗСУ.

Командувач Об’єднаних Сил ЗСУ Сергій Наєв здійснив робочу поїздку на Волинський напрямок.

Він зазначив, що визначення чітких завдань на майбутнє – це не лише слова, а й суттєва допомога як від керівників місцевого самоврядування, так і від військового командування.

“Командирам бригад, батальйонів, рот та взводів поставлено низку завдань, що необхідно зробити в подальшому. Через деякий час попрацюємо знову на кожному опорному пункті і здійснимо перевірку”, – заявив Наєв.

Він додав, що задоволений зробленою роботою, але є над чим працювати далі.

За словами командувача Об’єднаних Сил ЗСУ, зараз захисники облаштовують оборонні позиції, здійснюють спорудження інженерних загороджень та займаються звичайною бойовою роботою – проводять тренування та покращують свої вогневі позиції.

“Бійці, які знаходяться тут, повернулися з виконання завдань на Сході. Там, звісно, була інша бойова обстановка, щоденні обстріли, щоденні ближні стрілецькі бої. На підставі свого бойового досвіду вони можуть покращити оборонні спроможності для того, щоб у разі збільшення рівня загрози не пропустити ворога вглибину нашої країни”, – розповів Наєв.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button