Україна

Наєв оцінив загрозу російського наступу на півночі України


Наєв оцінив загрозу російського наступу на півночі України

У разі зростання рівня загроз передбачено нарощування сил та засобів, а також інші практичні заходи щодо підвищення оборонних спроможностей.

Командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв заявив, що наразі у смузі відповідальності Північного угруповання військ безпосередньої загрози наступальних дій наземних сил для України з боку Білорусі та Росії немає. Про це повідомляє Командування Об’єднаних сил ЗСУ.

“Однак, у разі зростання рівня загроз передбачено нарощування сил та засобів, а також інші практичні заходи щодо підвищення оборонних спроможностей угруповання. Наша розвідка не припиняє свою роботу зі здобуття інформації. Крім того, ми щодня перебуваємо у постійному робочому контакті з нашими іноземними партнерами щодо обміну інформацією”, – зазначив Наєв.

А його словами, військове командування усвідомлює наявну інформацію і не гає часу.

“Це означає, що всі без виключення військовослужбовці у Північній операційній зоні професійно виконують покладені на них завдання. Своєю чергою командування поступово збільшує оборонні спроможності та займається заходами підвищення навченості особового складу. Особовий склад злагоджений, а командири знають, як правильно управляти підлеглими і як діяти у разі необхідного посилення”, – наголосив командувач Об’єднаних сил ЗСУ.

Нагадаємо, на Ставці вирішили посилити кордон з Білоруссю.

Зеленський прокоментував присутність “вагнерівців” у Білорусі.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button