Україна

Навчальний процес призупинено лише у двох областях – МОН

Навчальний процес призупинено лише у двох областях – МОН

Школярі 13 областей навчаються дистанційно

У шести областях деякі дитсадки відновили свою роботу у звичному форматі. У решті областей освітній процес не відбувається.

 

В Україні почався третій тиждень навчання в умовах воєнного стану. Дистанційне навчання організовано у 13 областях. Повністю призупинено навчання у двох областях. Про це повідомив міністр освіти України Сергій Шкарлет.

 

“У чотирьох областях – частково – у школах дистанційний процес або канікули. У п’яти областях частково дистанційний процес, канікули або заняття призупинені. У двох областях, де ситуація залишається напруженою, освітній процес призупинено”, – написав він у Telegram.

 

За одну область інформації немає через активні бойові дії в регіоні.

 

Шкарлет наголосив, що діти, яких тимчасово переміщено, мають можливість долучитися до навчання в школі за місцем тимчасового проживання.

 

“За тиждень кількість тимчасово переміщених дітей, які до навчання долучилися з інших областей, зросла і сягає майже 51 тисячі учнів”, – наголосив голова Міносвіти.

 

Щодо закладів дошкільної освіти, то, за словами Сергія Шкарлета, у восьми областях частина дитячих садків використовує елементи дистанційного навчання в роботі. У шести областях деякі сади відновили свою роботу у звичному форматі. У решті областей освітній процес не відбувається.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button