Україна

Нацполіція України видасть зброю ветеранам органів внутрішніх справ – 1News

Процедура буде максимально спрощена через агресію Російської Федерації


Фото з відкритих джерел

Голова Нацполіції України Ігор Клименко віддав керівникам Головних управлінь Нацполіції в областях наказ видавати зброю ветеранам органів внутрішніх справ. Про це повідомляє пресслужба МВС.

“Ветеранам органів внутрішніх справ, які готові захищати Україну, видаватимуть зброю. Процедура буде максимально спрощена через агресію Російської Федерації, оскільки Верховна Рада України підтримала рішення про введення воєнного стану на території держави. Видача зброї ветеранам має на меті підсилити діяльність правоохоронних органів України у забезпеченні правопорядку на території населених пунктів України”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що поліцейські охороняють правопорядок, а також просять громадян зберігати спокій та довіряти лише офіційній інформації.

1News за темою: Поліцію у всіх регіонах України підняли по бойовій тривозі

Нагадаємо, нещодавно у Національній поліції України розповіли, що робити водіям, які потрапили в ДТП в умовах воєнного стану. За словами першого заступника Нацполіції Олексія Білошицького всі підрозділи патрульної поліції направлені на допомогу громадянам.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button