Україна

Нацполіція оновила інформацію про загиблих в Ірпені


Нацполіція оновила інформацію про загиблих в Ірпені

Правоохоронці на території міста виявили практично тіла 270 осіб, яких убили росіяни під час тритижневої окупації.

 
Поліцейські виявили 269 загиблих за три тижні російської окупації в Ірпені на Київщині. Про це повідомили у Національній поліції у середу, 13 липня.
 
“Поліцейські провели ексгумацію загиблих внаслідок збройної агресії, 269 тіл направили на судово-медичну експертизу”, – зазначили у поліції.
 
Правоохоронці провели понад 7000 оглядів пошкоджених та зруйнованих об’єктів житлового фонду і цивільної інфраструктури та 451 огляд місць подій для встановлення обставин скоєння кримінальних правопорушень.
 
На сьогодні допитано 987 потерпілих і 510 свідків та очевидців подій, які відбувалися під час окупації у місті, призначено 463 судові експертизи. За використання технології MAXAR здійснюється аналіз фотографій із космосу.
 
Ця робота проводиться задля притягнення військових країни-агресора до відповідальності.
 
В Ірпені також створили міжвідомчу слідчу групу для належного збирання доказів та розслідування військових злочинів росіян. До її складу увійшли слідчі Нацполіції України та Державного бюро розслідувань.
 
Нагадаємо, президент Молдови Мая Санду відвідала Бородянку, Бучу, Ірпінь. Вона зізналася, що втратила мову, коли побачила наслідки “русского міра” на Київщині.
 
Крім того, сенатор штату Небраска Том Брюер відвідав Ірпінь – одне з міст, що найбільше постраждало від рук окупантів у перші дні повномасштабного військового вторгнення РФ.
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button