Україна

Нацгвардійці збили ракету зі стрілецької зброї на Київщині


Нацгвардійці збили ракету зі стрілецької зброї на Київщині

Бійці пошкодили паливні баки ракети, через що вона втратила керування і впала. При цьому детонація бойової частини ракети не відбулась.

Бійці Національної гвардії під час масованої атаки 29 грудня збили російську крилату ракету зі стрілецької зброї. Про це повідомила Нацгвардія у суботу, 30 грудня.

Вказано, що відзначилась мобільна вогнева група гвардійців 27 Печерської бригади. Після виявлення цілі, що рухалась в напрямку Києва, бійці відкрили вогонь з кулеметів.

“У ході огляду місця падіння уламків попередньо встановлено, що в результаті вогневого ураження в ракеті відбулась детонація паливних баків, втрата керування і висоти. Детонації бойової частини ракети не відбулось”, – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, 29 грудня Росія здійснила одну з найбільш інтенсивних та масованих атак по Україні з використанням ракет і безпілотників, націлених на житлові райони, об’єкти критичної інфраструктури, промислові та військові об’єкти по всій території України. Внаслідок удару РФ загинули понад 30 людей, більше 160 отримали поранення.

ЗМІ повідомили про ракетний удар по Бєлгороду

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button