Україна

Нацгвардійці провели навчання з бойовою стрільбою


Нацгвардійці провели навчання з бойовою стрільбою

Воїни покращили набуті знання та вміння з обладнання бойових позицій, приведення озброєння у бойову готовність та знищення броньованої техніки супротивника.

 
Артилеристи бригади Північного оперативно-територіального об’єднання НГУ продовжують підвищувати свою майстерність на бойових стрільбах з протитанкових гармат МТ-12 Рапіра.
 
Про це повідомили у Міністерстві внутрішніх справ України.
 
“Їх зазвичай називають “богами війни”. Адже артилерія – знищує ворожі споруди, техніку та живу силу противника і, найголовніше, підтримує дії своїх побратимів на полі бою”, – зазначили на сторінці.
 
Гвардійці на практиці відпрацювали ведення бою під час тактичних навчань із бойовою стрільбою артилерійських підрозділів.
 
“Всі підрозділи впоралися з поставленим завданням. Артилерійські обслуги знарядь отримали нові знання та незамінну практику щодо виконання вогневих завдань зі знищення техніки та підтримки дій механізованих підрозділів”, – зазначив командир підрозділу НГУ.
 

 
Також пройшло навчання першої допомоги Національної поліції України та патрульних поліції на Харківщині.
 
Крім того, Польща також має намір навчати українських військових, йдеться про саперів, які могли б очистити звільнені території країни від мін та снарядів.
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button