Україна

Наслідки удару по Феодосії: окупанти ховають паливні цистерни під землею


Наслідки удару по Феодосії: окупанти ховають паливні цистерни під землею

На нафтобазі ЧФ РФ у Севастополі росіяни під землю ховають паливні цистерни, будують капоніри для техніки.


На нафтобазі Чорноморського флоту РФ в тимчасово окупованому Севастополі після знищення нафтобази у Феодосії росіяни ховають під землю невеликі паливні цистерни та будують капоніри для техніки. Про це повідомив Тelegram-канал Кримський вітер у вівторок, 15 жовтня.
 
“На нафтобазі Чорноморського флоту Росії в Севастополі помітні зміни після знищення нафтобази у Феодосії. На нафтобазі проводяться земляні роботи – під землю ховають невеликі паливні цистерни, будують капоніри для техніки. Зверху прикривають маскувальними сітками”, – йдеться у повідомленні.
 
Зазначається, що від причалів у Нафтовій гавані окупанти прибрали кораблі і розмістили баржу з відбивачами, щоб не допустити удару ракетами.
 
Також збільшилася черга з військових бензовозів на в’їзді на нафтобазу в Інкермані, а потік бензовозів з нафтобази за останній тиждень збільшився в рази.
 
“Однак основні сховища перебувають у товщі скелі та будувалися за часів СРСР з розрахунком витримати ядерний удар”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, ЗСУ в ніч проти 7 жовтня завдали удару по морському нафтовому терміналу в Феодосії. На нафтобазі загорілися щонайменше три резервуари, згодом спалахнула цистерна з бензином, потім – з гасом. Нафтобаза Феодосії нині майже повністю знищена.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

3 × 3 =

Back to top button